Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Bruidsschoenen

Bij de ultieme trouwjurk horen ultieme bruidsschoenen. Er zijn schoenen van satijn en zijde maar ook in leer. Er zijn speelse bloemendecoraties en elegante schoenclips die zorgen voor een vleugje romantiek. Wil je tot in de kleine uurtjes door blijven dansen?. Dat kan!.

Er zijn schoenen met een lage of platte hak en zijn zowel comfortabel als stylisch.

Met de kleurservice is het zeer gemakkelijk om je schoenen kleur te geven. Kies je lievelingskleur uit of deel een stukje stof van je gekleurde bruidsjurk en laat je schoenen inkleuren. Alle satijnen exemplaren schoenen en avondtasjes kunt u laten kleuren!

De schoenen zijn beschikbaar voor de bruiden die een bruidsjurk bij ons heeft aangekocht. 

Bekijk hier de promo van Elsa Coloured Shoes

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Bekijk de collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact met ons op 06 - 53737951 of bruidsmodehedwig@yahoo.com

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2018. Bruidsmode Hedwig.