Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Over ons

Bruidsmode Hedwig bestaat in 2016 alweer 19 jaar en er zijn heel wat bruiden gelukkig getrouwd in een bruidsjapon van Bruidsmode Hedwig in Castricum. Uitgangspunt van de succesvolle formule is een mooie complete bruidsjurk voor een redelijke prijs.

Door onze jaren lange ontwikkeling in kennis en ervaring hebben wij een prachtige en veelzijdige collectie kunnen samenstellen van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De diversiteit van de collectie maakt dat elke bruid met elk budget kan stralen op haar grote dag.

De stylisten begeleiden de bruid bij de zoektocht naar de perfecte jurk. Vervolgens zorgen de coupeuses van ons eigen atelier voor een foutloze pasvorm van de bruidsjapon. De bruid verlaat de winkel niet voordat alles precies op maat is gemaakt en zij kan stralen op haar grote dag.

Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding, is service vanzelfsprekend onze eerste prioriteit. Het is belangrijk dat jullie als klant vertrouwen hebben in de winkel die jullie helpt bij het uitzoeken van de kleding voor jullie mooiste dag.

Alle bruiden zijn van harte welkom om vrijblijvend onze collectie 2018 te komen bekijken in de winkel!

Winkel

Winkel

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat ├ęcht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Voor ieder budget hebben we schitterende trouwjurken. Bekijk de nieuwste collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact op via email of telefonisch.

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2014. Bruidsmode Hedwig.