Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Overig

Voor alle bruiden hebben wij ook een groot aanbod in bruidsaccessoires. Accessoires kleden de bruid helemaal af en daar helpen wij je graag bij! In onze winkel vind je de leukste bruidsaccessoires voor de mooiste dag van je leven. Met het uizoeken van alleen een trouwjurk ben je er nog niet, de details maken het verschil. 

In onze winkel hebben wij o.a bruidslingerie, petticoats, haaraccessoires, tasjes, sluiers, bolero's, en nog veel meer. Uiteraard begeleiden wij je zodat je zeker weet dat je de juiste combinatie accessoires kiest bij jouw bruidsjurk. 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Bekijk de collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact met ons op 06 - 53737951 of bruidsmodehedwig@yahoo.com

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2018. Bruidsmode Hedwig.