Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Petticoats

De keuze van de juiste bruidsonderrok is, net als die van de bruidslingerie, de basis voor een perfect zittende bruidsjurk. Poirier introduceert de eerste in eigen huis ontworpen en geproduceerde collectie petticoats (onderrokken) voor de Europese markt.

Hoogwaardige materialen zoals Europese stofkwaliteiten en lichtgewicht, metalen belijnen, worden toegepast in een groot assortiment petticoats, basis voor een perfect zittende bruidsjurk. Uiteraard adviseren wij je graag. 

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

Petticoats

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Bekijk de collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact met ons op 06 - 53737951 of bruidsmodehedwig@yahoo.com

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2018. Bruidsmode Hedwig.