Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Spray tanning

Iedereen weet dat je trouwdag een van je belangrijkste dagen van je leven is... En daarom wil iedereen er dan ook op en top uitzien voor die ene speciale dag, In een prachtige jurk, mooie schoenen en mooie make-up. Spray tanning is daarom ideaal voor bruidjes! Wij verkopen dan ook niet alleen bruidsjurken en alle bijbehorende artikelen maar je kunt ook terecht voor een Spray-Tan behandeling!

Direct een natuurlijke bruine huid

Geen schadelijke effecten UV straling

Goedkoop en klaar in 10 minuten

Diverse gradaties bruin mogelijk

Ideaal voor feestjes, bruiloften of de zomer mee te starten

Bij de eerste kennismaking of proef tanning voor je bruiloft hanteren wij het tarief van 19,95 bij een full body spray tanning. Na de proef tanning maken wij een afspraak ongeveer 2 dagen voor je bruiloft voor de definitieve tanning. Stuur ons een email en ontvang vrijblijvend meer informatie en antwoorden op vragen die je hebt bij spray tanning. Na het ontvangen van deze email kan je vrijblijvend een afspraak maken.


Full body spray inclusief gezicht; 29,95
Bovenlichaam inclusief gezicht; 22,95
Gezicht, hals en decollete; 14,95

 


Benen; 19,95

Uiteraard is onze spray tanning niet aleen voor bruiden maar ook voor hun gasten en iedereen die snel een tintje zou willen. Dus komt u uit de buurt van Heemskerk, Limmen, Heiloo , Beverwijk , Egmond aan Zee , Castricum of omgeving? Maak dan een afspraak met Bruidsmode Hedwig!

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

Spray tanning

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Voor ieder budget hebben we schitterende trouwjurken. Bekijk de nieuwste collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact op via email of telefonisch.

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2014. Bruidsmode Hedwig.