Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Trouwjurken

Het vinden van je trouwjurk is een spannende maar vooral een fantastische ervaring! Bruidsmode Hedwig heeft voor deze speciale dag een groot assortiment aan bruidsjurken van bekende designers zoals Enzoani, Lilian West, Sincerity, Ladybird, Sweetheart, Romantica, Creations of Leijten en voor een minder groot budget The Sposa Group en Bianco Evento. Ben jij opzoek naar een bruidsjurk in Noord Holland dan is Bruidsmode Hedwig jouw adres. 

Voorop staat bij ons de laagdrempeligheid en de huiselijke sfeer waarbij wij deskundig advies geven bij een onvergetelijke ervaring! Neem rustig een kijkje op onze website waarop een gedeelte van de collectie staat. Uiteraard ben je van harte welkom om onze japonnen met eigen ogen te bekijken en zien wij je graag in onze winkel! 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Bekijk de collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact met ons op 06 - 53737951 of bruidsmodehedwig@yahoo.com

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2018. Bruidsmode Hedwig.