Bel ons: 0251-671823 / 06-53737951
Volg ons:

Sposa Group

“Een jurk voor elke vrouw” is het motto van deze collecties in 2017 waarin zij hun stilistische identiteit bevestigd. De Sposa Group versterkt zijn leiderschap in Europa en heeft japonnen die gemaakt zijn van taft, satijn, tule en organza dat de meest kritische oog zal verrukken en geschikt zijn voor alle budgets. De japonnen van de Sposa Group zijn er al vanaf € 698,-

Meer informatie op de website van Sposa Group

Sposa Group 2016

Sposa Group 2016

Sposa Group 2016

Sposa Group 2016

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

Sposa Group

De mooiste dag van je leven

20 jaar ervaring heeft ons geleerd wat écht belangrijk is voor de mooiste dag van jouw leven. Het succes van Bruidsmode Hedwig? Informele sfeer, kennis van bruidsmode, diverse bekende topmerken, prive passessies waarbij de tijd voor je genomen wordt. Wij zorgen ervoor dat iedere bruid straalt op haar grote dag en zich bij ons thuis voelt.

Voor ieder budget hebben we schitterende trouwjurken. Bekijk de nieuwste collecties van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. De stylisten en coupeuses van ons eigen atelier zorgen er vervolgens voor dat jouw jurk precies op maat wordt gemaakt. Voor vragen neem gerust contact op via email of telefonisch.

Locatie
Volg ons
Klantbeoordelingen

Bruidsmode Hedwig

© 2014. Bruidsmode Hedwig.